Hoppa till sidans innehåll

Hallands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Halland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Utbildar idrotten

SISU Idrottsutbildarna

SISU Idrottsutbildarna är idrottens egna studieförbund, som arbetar med bildning och utbildning inom idrotten, och verkar för att stimulera människors lärande.
  • Uppdaterad: 16 JUL 2019 14:12

SISU Idrottsutbildarna består av tre delar:

Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna

SISU IU Riks arbetar med att utveckla och stötta specialidrottsförbunden. För den regionala och lokala verksamheten ansvarar 21 distrikt, varav Halland är ett, som arbetar med Specialdistriktsförbunden och idrottsföreningarna.  

Under 2012 arbetade SISU Idrottsutbildarna med cirka 8668 idrottsföreningar och 72 olika idrotter och medlemsorganisationer.

Förlaget SISU Idrottsböcker
Förlaget samlar in, förädlar och sprider idrottskunskap i form av utbildningsmaterial med hög kvalitet och stor idrottsnytta. SISU Idrottsböcker arbetar med att tillsammans med idrotten ta fram material som bidrar både till att utveckla elitidrotten och till att förbättra livskvalitet och hälsa hos den breda allmänheten. 

sisuidrottsbocker.se

Bosön Idrottsfolkhögskola
Bosöns Idrottsfolkhögskola är idrottens egen folkhögskola och en väg in i idrotten för den som vill arbeta i idrottsföreningar och förbund. Verksamheten baseras på den allmänna folkhögskolans grundläggande värderingar och idrottens gemensamma värdegrund. Idrottsfolkhögskolan har även en kursverksamhet och kan utföra utbildningar på uppdrag av våra medlemsorganisationer. 

bosonifhs.se

Tillsammans och var för sig arbetar de för att driva på och stödja utvecklingen inom svensk idrott.

Skribent: Lotta Andersson
Epost: This is a mailto link

SisuNorMedium300_RGB

Kontakta SISU Idrottsutbildarna

SISU Idrottsutbildarna
Box 93
301 03 Halmstad

Tel: 035-17 74 15
This is a mailto link 

www.sisuidrottsutbildarna.se/halland

Postadress:Hallands Idrottsförbund
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress: Spetsvinkelgatan 23
302 50 Halmstad

Kontakt:Tel: 035177400
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss