Hoppa till sidans innehåll

Hallands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Halland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Rekrytering

Rekrytering

Idrottslyftet ger idrottsföreningar och skolor/andra organisationer möjlighet att tillsammans utveckla kreativa metoder och former för att nå fler barn och ungdomar.
  • Skapad: 01 OKT 2013 10:43

Rekrytera barn och ungdomar till föreningsverksamhet
Distriktsidrottsförbunden (DF) har tilldelats medel för att rekrytera barn och ungdomar till idrottsrörelsen. Hallands Idrottsförbund har ett ansvar för att skapa samverkan över idrottsgränserna och beviljar medel till föreningar som vill samverka med andra föreningar och organisationer/skolor i rekryteringssyfte.

1,9 miljoner att fördela
Totalt har Hallands idrottsförbund 1,9 miljoner kronor att fördela till rekryteringsinsatser varav minst 50 procent ska tilldelas för aktiviteter i samverkan med skolan.

Satsningar ska bidra till att vi når målet om att idrottsrörelsen ska öka i antal aktiviteter och utövare.

Området är uppdelat i två delar:

  • Rekrytering - Skolsamverkan
    Ansökningstiden för vårens verksamhet är löpande dock senast den 15 maj och för hösten 2014 senast den 15 november förutsatt att pengar finns kvar att ansöka om. 

Målgrupp: barn och ungdomar i åldern 7 – 25 år

 

All ansökning via IdrottOnline
Ansökan görs enbart via IdrottOnline (föreningens IdrottOnline-sida). För att kunna ansöka digitalt så måste ni registrera ordförande, kassör och idrottslyftsansvarig på er IdrottOnline-sida som görs i IdrottOnlines medlemsregister. För mer info om hur man går tillväga, se manual (öppnas i nytt fönster).

Skribent: Liselotte Arvidsson
Epost: This is a mailto link

Kontakt Distrikt

Rauni Hannula

Idrottskonsulent
Hallands Idrottsförbund
035-17 74 08
0702-89 90 35
This is a mailto link

Postadress:Hallands Idrottsförbund
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress: Spetsvinkelgatan 23
302 50 Halmstad

Kontakt:Tel: 035-17 74 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss