Hoppa till sidans innehåll

Hallands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Halland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Nominera Årets Eldsjäl i Halmstad

2016-12-19 12:53

För sjätte året i rad bjuder Halmstads kommun in till en galakväll där årets ideella krafter inom kommunens föreningsliv hyllas och lyfts fram under festliga former.
  • Skapad: 19 DEC 2016 12:53

Halmstads Eldsjälar är ett initiativ för att hylla föreningslivets eldsjälar som arbetar ideellt för något som de brinner för, inte sällan i bakgrunden, och som lägger ner såväl sin fritid som sin själ i arbetet.

Nominera din eldsjäl

Till årets eldsjäl kan du nominera någon som ofta gör det där lilla extra, som oförtrutet arbetar vidare med ideella krafter med föreningens bästa för ögonen. Du kan nominera kandidater från din egen eller andra föreningar i Halmstad till följande kategorier:

  • Årets eldsjäl inom någon av kategorierna idrott, kultur eller ”övrig förening”.
  • Årets stjärnskott
  • Årets förening

Årets stjänskott är en kategori där du kan nominera en ny eller ung kraft inom föreningen som har utmärkt sig, kanske genom en särskilt bra insats, ett extra gott arbete, en ny idé eller utvecklande av föreningen.

Till årets förening nomineras en förening som du tycker har gjort ett exceptionellt arbete utöver det vanliga under året som gått.

Klicka här för att nominera till någon av de olika kategorierna

Nominera senast den 31 januari

Nominera din kandidat via webbformuläret nedan senast den 31 januari. Obs, kandidaten måste tillhöra en förening och du kan endast nominera en kandidat i en kategori i taget.

Juryn kontaktar vinnarna ett par dagar innan Eldsjälsgalan äger rum.

Galakväll 

2016 års gala går av stapeln onsdagen den 15 februari 2017 i stora salongen på Halmstad Teater. Vi bjuder på underhållning, mingelmat samt en högtidlig prisutdelning där vi presenterar årets eldsjäl inom kategorierna idrott, kultur och ”övrigt”, årets stjärnskott samt årets förening.

Kvällens program:

  • Kl. 18.00-19.00 - Insläpp, fördrink och servering av mingelmat i Halmstads Teaters foajé.
  • Kl. 19.00-20.30 - Eldsjälsgala
Skribent: Liselotte Arvidsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Hallands Idrottsförbund
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress: Spetsvinkelgatan 23
302 50 Halmstad

Kontakt:Tel: 035177400
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss