Hoppa till sidans innehåll

Hallands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Halland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Är du vår nya distriktsidrottschef?

2017-11-14 10:13

Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Halland söker ny distriktsidrottschef – en erfaren ledare som kan företräda en traditionsrik, dynamisk och folkrörelsebaserad organisation in i framtiden.
  • Uppdaterad: 14 NOV 2017 10:28

I september meddelade Olle Kristenson att han kliver av som distriktsidrottschef och gör sin sista arbetsdag på Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i april 2018. Nu har rekryteringen av hans efterträdare påbörjats.

Distriktsidrottschefen leder Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i Halland, som är Riksidrottsförbundets och Studieförbundet SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i länet. Det finns 20 regionala distrikt i Sverige. 

Annonsen är publiceras i rekryteringsverktyget Workbuster:

”Svensk idrott har visionen, Svensk idrott – världens bästa. Är du en erfaren ledare med erfarenhet från ledande positioner inom civilsamhället, ideell eller offentlig förvaltning och vill bidra till vår vision? Då kan du vara den vi söker.”
Läs hela annonsen här.

 

Skribent: Lotta Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Hallands Idrottsförbund
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress: Spetsvinkelgatan 23
302 50 Halmstad

Kontakt:Tel: 035177400
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss