Hoppa till sidans innehåll

Hallands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Halland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Föreningsforum för IF i Halmstad

2017-10-26 09:20

Alla föreningar i Halmstad kommun är inbjudna till Föreningsforum med tema: Fördelar och utmaningar med en ideell förening samt möjligheter till föreningsstöd. Forumet möjliggör till nya kontakter, goda tips och inspiration till er förening.
  • Skapad: 26 OKT 2017 09:20

SISU Idrottsutbildarna och Hallands Idrottsförbund finns på plats samt tjänstemän som arbetar med föreningsfrågor och nämndspolitiker.

Syftet med Halmstads kommuns Föreningsforum är att vara ett nätverk och en mötesplats för Halmstads ideella föreningar. Föreningsforumet spänner över hela kommunens föreningsliv och innehåller en blandning av information, kontaktskapande, föreläsning och inspiration samt diskussion av strategiska frågor. Föreningsforumets tre främsta syften är dialog, nätverkande och fortbildning.

FÖRENINGSFORUM, 16 november

Plats: Halmstad Arena, norra läktargången på våning 2

Agenda

17.00 - Drop in mingel och fika
17.30 - Välkomna
17.40 - Inspirationsföreläsning - Fördelar och utmaningar med en ideell förening
18.30 - Information om Föreningsstöd
19.15 - Frågor
19.30 - Avslut

Anmälan (senast 13 november)

Föreningsforumet är kostnadsfritt men vi vill att du föranmäler dig.

Anmälan görs via webbformulär: Klicka här! 

 

Föreningsforumsträffar

Föreningsforumsträffar arrangeras ett par gånger per år och är öppna för alla ideella föreningar i Halmstads kommun. Träffarna kan innehålla allt från information om aktuella händelser till intressanta föredrag med spännande gästföreläsare.

På föreningsforumsträffarna finns det också möjlighet att träffa kommunens tjänstemän och politiker som arbetar med föreningsfrågor eller nära kommunens föreningsliv.

Föreningsforumet kan även vara en väg för andra aktörer som önskar att nå eller komma i kontakt med kommunens föreningar.

Skribent: Liselotte Arvidsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Hallands Idrottsförbund
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress: Spetsvinkelgatan 23
302 50 Halmstad

Kontakt:Tel: 035-17 74 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss