Hoppa till sidans innehåll

Hallands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Halland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Foto: MAGNUS LEJHALL

Var med på Idrottens dag i Falkenberg!

2018-05-24 14:10

Vill er förening vara med på resan mot framtidens idrott, visa upp er verksamhet och locka nya medlemmar? Den 22 september arrangeras Idrottens dag i Falkenberg. Deltagande föreningar får 3 000 kronor i föreningsbidrag. Välkomna att vara med!
  • Uppdaterad: 2018-05-31 08:39

Det är första gången som Idrottens dag genomförs i Halland. Det är Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i samverkan med Falkenbergs kommun som arrangerar evenemanget. Lördagen den 22 september hålls evenemanget och alla som vill får chansen att prova på olika idrotter när Falkenbergs föreningar fyller ett ett stråk från Kristineslätt - Falkenbergs IP - Falkenbergs idrottshall med avslutning Falkenbergs idrottshall och Skateboardparken.

Datum: lördagen den 22 september

Plats: från Kristineslätt till Skateboardparken

Anmälan: Här anmäler ni er till Idrottens Dag

Inbjudan till att delta på Idrottens dag (pdf)

Alla deltagande föreningar erhåller 3 000 kr i ersättning.

      

Passa på att anmäla er så snart som möjligt - Välkommen till Upptaktsmöte 7 juni
Torsdagen den 7 juni, kl 18.00 - 19.30 hålls ett upptaktsmöte inför Idrottens dag för de föreningar som anmält intresse att delta i evenemanget. Vi ses på Falkenberg FF:s kansli för att prata mer om upplägget och vilka tankar och idéer ni har kring ert deltagande. Vi ser gärna att två personer från föreningen är med på upptaktsmötet.

Här hittar du inbjudan till Upptaktsmötet (pdf)
      

Idrottens dag - inspiration till rörelseglädje
Idrottens dag anordnas runt om i landet på initiativ av Riksidrottsförbundet. Det är en dag fylld med idrottsaktiviteter som inspirerar till rörelseglädje för stora som små. Det är också en dag där vi i samverkan skapar en mötesplats och visar upp idrottsrörelsens välkomnande kraft − hur vi genom en inkluderande syn på träning och tävling kan locka fler att stanna kvar längre inom föreningsidrotten.

Strategi 2025 är de mål som idrottsrörelsen gemensam arbetar för, som går ut på att alla ska vara välkomna att delta i föreningsidrptten på sina egna villkor − oavsett könstillhörighet, ambitionsnivå eller förutsättningar. Alla ska ges samma möjlighet att växa i föreningen, höras, påverka och skapa ett engagemang som räcker hela livet. Det här är något som föreningar arbetar med varje dag - och det vill vi visa upp tillsammans med er den 22 september.

Välkommen!

Skribent: Lotta Andersson
Epost: This is a mailto link

Kontakt Distrikt

Jan-Olof Johansson

Idrottskonsulent
Hallands Idrottsförbund
070-289 90 33
This is a mailto link

 

Kontakt Distrikt

Arbnora Robeli

Idrottskonsulent
Hallands Idrottsförbund
SISU Idrottsutbildarna

076-525 78 06
This is a mailto link

Postadress:Hallands Idrottsförbund
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress: Spetsvinkelgatan 23
302 50 Halmstad

Kontakt:Tel: 035-17 74 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss