Hoppa till sidans innehåll

Hallands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Halland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Våra nyheter


Till dig som medverkade i årets Idrottsforum men även till dig som inte hade möjlighet att vara där. Nu har vi sammanställt presentationer, länkar till inkluderingswebben samt RF:s policy gällande trygga idrottsmiljöer och policy mot sexuella...
 
Från 25 maj 2018 gäller EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR). GDPR innebär ett stärkt skydd för enskildas personliga integritet och ställer hårdare krav på hur personuppgifter får behandlas.
 
 

Årsstämma genomförd

(2018-04-12 15:08)
Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna har genomfört årsstämma i Halmstad under ledning av Jörgen Peters, länsråd. 22 ombud representerade 357 föreningar.
 
Vid tre olika datum bjuder vi in alla idrottsföreningar i Halmstad, Hylte och Laholms kommun till mötesplatser där vi informerar om olika bidrag som finns för föreningslivet. I Hylte har vi även Jan-Olof Johansson på plats för att värdefull kunska...
 
I helgen som gick möttes ideella krafter från hela länet på Hotel Tylösand för att tala om trygga idrottsmiljöer för barn och unga.
 
Svenska Orienteringsförbundet i samarbete med SISU Idrottsutbildarna i Halland har nöjet att bjuda in till ett digitalt seminarium – webbinarium. Ämnet är ungoteket® - som är ett utbildningskoncept riktat till unga inom Svensk orientering.
 
 

Hugo Levin priset

(2018-03-26 10:00)
Nu är det hög tid att föreslå kandidater för årets HugoLevinPris. Pristagaren ska vara född 1986 eller senare och vara idrottsledare med stort engagemang.
 
Triss i möjligheter att inspireras och utvecklas i vår när Johan Fallby, Maria Rooth och Linus Thörnblad var för sig gästar Halmstad med kostnadsfria föreläsningar, i samverkan med Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.
 
I Halland finns en alla möjligheter att kombinera en idrottskarriär med studier och från hösten 2018 har vi ett Riksidrottsuniversitet i länet, vid Högskolan i Halmstad.
 
Katrinebergs Folkhögskola erbjuder en kurs i Sport Management - en ettårig utbildning för dig som gillar idrott och vill arbeta eller studera vidare inom idrotts- fritids- hälso- eller skolsektorn.
 
 
Marie och Lars Sundling träffades på läktaren under pingis-VM i Novi Sad 1981 – resten är historia. "Man kan säga att vi har format ett volontärsliv tillsammans", säger Lars, ena halvan av paret som nu är på plats för att styra upp ackrediteringar...
 
Är du intresserad av ledarskap och vill ha ett sommarjobb där du dagligen inspirerar barn till rörelseglädje, gemenskap och goda samtal på idrottsplatser runt om i Halland? Ta chansen att jobba med Forumteater i sommar!
 

Postadress:Hallands Idrottsförbund
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress: Spetsvinkelgatan 23
302 50 Halmstad

Kontakt:Tel: 035-17 74 00
E-post: hif@hallandsidrotten.se

Vi finns på Facebook Gilla oss