Hoppa till sidans innehåll

Hallands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Halland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Nyheter från SISU Idrottsutbildarna Halland


 
Marie och Lars Sundling träffades på läktaren under pingis-VM i Novi Sad 1981 – resten är historia. "Man kan säga att vi har format ett volontärsliv tillsammans", säger Lars, ena halvan av paret som nu är på plats för att styra upp ackrediteringar...
 
Är du intresserad av ledarskap och vill ha ett sommarjobb där du dagligen inspirerar barn till rörelseglädje, gemenskap och goda samtal på idrottsplatser runt om i Halland? Ta chansen att jobba med Forumteater i sommar!
 
Vad gör vi när det som inte får ske, ändå händer? Årets Idrottsforum handlar om trygga idrottsmiljöer − hur vi skapar trygghet, förebygger problem och bygger en organisation med förmågan att se och agera vid kränkningar och övergrepp.
 
Är jag en dålig förälder för att jag inte har möjlighet att skjutsa mitt barn till olika aktiviteter flera gånger i veckan? Den frågan och fler liknande lyfts under kvällen den 1 mars då Föräldrar Emellan i Falkenberg bjuder in alla föräldrar till...
 

Vilka bidrag kan vi söka?

(2018-02-13 14:58)
Välkommen till en träff där vi kommer att informera om olika bidrag som föreningar i Falkenbergs kommun har möjlighet att söka.
 
En uppdatering har i vissa fall gett problem att logga in i IdrottOnline. Den nya inloggningsrutinen som installerades i veckan kan kräva att användaren rensar i webbläsarens inställningar, beskrivning finns i bifogad fil.
 
 
 
 

Support LOK-stödsansökan

(2018-01-17 09:00)
Söndagen den 25 februari kl 23.59 är sista datum för att ansöka om LOK-stöd för höstens aktiviteter. Vi hoppas att er förening, i god tid, är klar med er ansökan så att ni inte behöver ta dessa sista timmar i anspråk.
 
 
Cykelklubben Wano hade stelnat i sin egen form. Två år, tuffa beslut och många nytänk senare är föreningen mer levande än någonsin − med folkhälsa, inkludering, digitalisering och livslångt idrottande i fokus.
 
Vinterlägret är en återkommande och uppskattad tradition för Halmstad Konståkningsklubbs åkare. Nytt för i år var en utbildningskväll med SISU Idrottsutbildarna där både barn och föräldrar fick fundera över hur de kan bidra till ett föreningsklima...
 
Det börjar dra ihop sig för slutredovisning av föreningens utbildningsverksamhet för 2017 - lärgrupper, kurser, föreläsningar.
 

Postadress:Hallands Idrottsförbund
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress: Spetsvinkelgatan 23
302 50 Halmstad

Kontakt:Tel: 035-17 74 00
E-post: hif@hallandsidrotten.se

Vi finns på Facebook Gilla oss