Hoppa till sidans innehåll

Hallands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Halland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Våra nyheter


Söndagen den 25 februari kl 23.59 är sista datum för att ansöka om LOK-stöd för höstens aktiviteter. Vi hoppas att er förening, i god tid, är klar med er ansökan så att ni inte behöver ta dessa sista timmar i anspråk.
 
Är er förening behov av fler ledare? Vill ni ge er förenings ungdomar möjlighet att bli ledare? Under en temakväll i varje kommun kommer vi ge information om hur ni går tillväga.
 
Cykelklubben Wano hade stelnat i sin egen form. Två år, tuffa beslut och många nytänk senare är föreningen mer levande än någonsin − med folkhälsa, inkludering, digitalisering och livslångt idrottande i fokus.
 
Vinterlägret är en återkommande och uppskattad tradition för Halmstad Konståkningsklubbs åkare. Nytt för i år var en utbildningskväll med SISU Idrottsutbildarna där både barn och föräldrar fick fundera över hur de kan bidra till ett föreningsklima...
 
Det börjar dra ihop sig för slutredovisning av föreningens utbildningsverksamhet för 2017 - lärgrupper, kurser, föreläsningar.
 
Flera hundra barn och ledare från Halmstads BK hade samlats i Sannarpsgymnasiets aula i torsdags kväll för en fotbollsavslutning. Samtliga lag har under hösten pratat värdegrund och bemötande – och det märktes under fotbollsfesten.
 
Nyligen möttes unga och vuxna föreningsaktiva i Rydögården i Hylte för att prata om hur man kan förebygga sexuella kränkningar. Temakvällen råkade hållas i samband med att ridsportens Metoo-upprop publicerades. Men den halländska satsningen ”Det ä...
 
I lördags möttes över 100 ledare från olika idrotter för en fullspäckad inspirationsdag om hur vi skapar och utvecklar goda idrottsmiljöer.
 

Kungörelse - Årsstämma

(2017-11-22 10:00)
Årsstämma för Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Halland genomförs lördagen den 7 april 2018, kl 10.00 på Hotel Tylösand, Halmstad. Årsstämman samarrangeras med Hallands Idrottsförbunds stämma.
 
Det börjar dra ihop sig för slutredovisning av föreningens utbildningsverksamhet för 2017 - lärgrupper, kurser, föreläsningar.
 
Vi närmar oss slutet på år 2017 och det är dags att slutredovisa din förenings studieverksamhet. Oavsett om du redovisar digitalt eller på papper är du välkommen men också för att diskutera och planera nästa års verksamhet för din förening.
 
Det som är en funktionsnedsättning i ett sammanhang är en resurs i ett annat. Och idrottsrörelsen är en plats där barn med funktionsvariationer kan kanalisera energin, bli förstådda, sedda, uppmärksammade – och lyckas. Det menar Måns Lööf, som sed...
 
Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Halland söker ny distriktsidrottschef – en erfaren ledare som kan företräda en traditionsrik, dynamisk och folkrörelsebaserad organisation in i framtiden.
 
Ingredienserna bakom ett lyckat arrangemang, att bygga upp rörlighet och styrka genom åldersanpassad fysisk träning, leda och utveckla en förening, eller fungera som ledare för barn och unga – allt detta står på schemat på Katrinebergs folkhögskol...
 
SISU Idrottsutbildarna lanserar en webbaserad Introduktionsutbildning för tränare. Nu kan du när du vill, var du vill och i vilken takt du vill ta del av grunderna i ledarskap – direkt i datorn eller mobilen.
 

Postadress:Hallands Idrottsförbund
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress: Spetsvinkelgatan 23
302 50 Halmstad

Kontakt:Tel: 035-17 74 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss