Behöver ni rekrytera en ekonomichef?

Har ert företag behov av att rekrytera en ekonomichef? Detta med att rekrytera en ekonomichef är inte alltid det enklaste att göra på egen hand. Då kan det vara smart att vända er till Resultat. De kan detta med ekonomer, särskilt högre positioner som interima CFO:s och ekonomichefer. Om ni vill så kan ni börja med att hyra in en ekonomichef, då Resultat sysslar både med bemanning och rekrytering.

Rekrytering av en ekonomichef

Att rekrytera en ekonomichef kräver en del och det är en ganska lång process att hitta rätt person till rätt plats. Då kan det vara enklare att vända er till ett företag som är specialister på detta med att rekrytera ekonomer av olika slag. Resultat är ett bemanningsföretag med inriktning på uthyrning och rekrytering inom ekonomi. Det inom både Göteborg och Stockholm. De kan visa upp en mängd kandidater för er som kan passa just det tjänst som ska tillsättas. Fokusområdet och spetskompetensen hos Resultat ligger just inom ekonomi. Det innebär att de kan ta fram rätt person till rätt plats.

Hyra eller rekrytera en ekonomichef

En bra sak mer Resultat är att ni kan välja om ni vill hyra en ekonomichef eller om ni vill gå direkt på rekryteringen. Det kan vara en ganska så tidkrävande process att själv rekrytera personal och det kan kännas osäkert om ni valt rätt person. Det är även onödiga kostnader knutna till en felrekrytering. Men väljer ni att ta hjälp av Resultat så kan ni få rätt person på rätt plats direkt.